[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Peļņa » Pamācības » Neobux stratēgijas (Neobux stratēgijas)
Neobux stratēgijas
AdminDate: Svētdiena, 2014-10-19, 3:26 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Offline
1) Lai pelnītu ar neobux ir jāiegulda smags darbs. Viena no labākajām metodēm un metode, kas tiešām strādā, ir referāļu piesaistīšana. Nav jēga no referāļiem, kuri nevēlās ieguldīt savu laiku un darbu, peļņas uzsākšanai. Tādēļ ir nepieciešami aktīvi referāļi. Labākais veids kā piesaistīt aktīvus referāļus, ir atrast cilvēkus, kuriem ir vēlme pelnīt internetā jeb piepelnīties vai arī kuri to jau dara, taču nav pietiekami labi informēti par neobux. Kā arī vislabākos referāļus var atrast savā draugu vai paziņu kolektīvā. Galvenais ir izveidot naudas koku, kur Jūs esat pašā augšā, rūpējoties arī par to lai Jūsu piesaistītajiem referāļiem būtu savi referāļi un tiem savukārt savi. Neviens nebūs ieinteresēts darboties, ja nebūs vismaz pāris aktīvu referāļu. Tas kā Jūs to varētu nodrošināt paliek Jūsu ziņā. Tas viss ir reāli un iespējams, vajag tikai izdomu.

2) Otrā neobux stratēgija ir izveidot reklāmas rakstu, kā to pašreiz es daru. Raksts nav reklāma, tam ir jābūt lietderīgam un patiesam. Ar labu neobux aprakstu ir iespējams piesaistīt daudz aktīvu referāļu. Taču, svarīgi ir netikai piesaistīt šos referāļus, ir jānodibina kontakts. Atgriežoties pie pirmās neobux stratēģijas, acerēsimies, ka Jums ir jānodrošina, lai Jūsu piesaistītie referāļi būtu aktīvi. Veids kā to izdarīt ir vienkārš, Jums jānodrošina, lai Jūsu piesaistītajam referālim būtu arī pāris aktīvu referāļu, lai cilvēkam rastos mērķis un vēlme kaut ko darīt.

3) Trešā neobux stratēgija ir investīcija neobux projektā. Tātad, ir jāiegādājās golden membership, jānoīrē padaudz referāļi. Un katru dienu aktīvi jāaplūko reklamas, tapat kā pirmajā un otrajā stratēģijā. Īrējot referāļus tas ir nedaudz grūtāk, kā pirmā un otrā stratēģija, jo kāds no referāļiem ar laiku var palikt neaktīvs. Taču pastāv iespēja šo neaktīvo referāli apmainīt samaksājot pāris centus. Tādēļ, ir jāseko līdzi kurš referālis ir aktīvs un kurš nē.
 
Forum » Peļņa » Pamācības » Neobux stratēgijas (Neobux stratēgijas)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: