[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Peļņa » Dalies savā pieredzē » Mana pieredze ar neobux referāļu īri. (Mana pieredze ar neobux referāļu īri.)
Mana pieredze ar neobux referāļu īri.
AnaltonsDate: Svētdiena, 2014-10-19, 1:52 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Nedaudz pastāstīšu pieredzi par neobux referāļu īri. Esmu īrējis vismaz piecas reizes. Sākumā, kad biju reģistrējies neobux, pirmās divas reizes īrejot referāļus tika piedāvātā neliela atlaide, kas bija diezgan izdevīgi. Šīs abas reizes iesaku izmantot uz visiem 100%. Nakamā pieredze jau bija nedaudz negatīvāka, kad referāļu īre bija pa pilno programmu. Trešajā reizē, kad īrēju neobux referāļus jau par dārgo cenu, tad mēneša beigās atskaite bija ļoti negatīva. Ieguldītā summa tika atpelnīta un nopelnīts papildus tikai 0.10 $. Manuprāt, ļoti slikta statistika. Pec kāda laika nodomāju pamēgināt vēlreiz noīrēt referāļus un jau nedaudz vairāk, 60 referāļus. šoreiz mana stratēģija bija nedaudz savadāka. Biju izdomājis ,tā, ka neaktīvos referāļus es apmainīšu, riskējot iegūt aktīvākus. Par vienu referāļa maiņu bija jāšķirās no 0.07$. It kā trāpijās aktīvi referāļi, cik nu vien tas bija iespējams. Lai gan pēc kopējās neobux statistikas, tāpat bija redzams, ka īrēto referāļu aktivitate ir ne vairāk kā 50%. Pēc 28 dienām, kad referāļu īres termiņš, gaja uz beigām, nodomāju, aktīvākos referāļus paturēt. Pēc maniem aprēķiniem bija vērts paturēt referāļus, kuru videjais apskatāmo reklāmu daudzums bija 1.9 un uz augšu. No visiem īres referāļiem, tādi bija tikai 12. Tā nu šos 12 es paturēju, taču finansiāli biju mīnusos, jo par iepriekšējo mēnesi, ieguldītā summa netika atgūta un tika ieguldīts vēl, lai paturētu tos aktīvākos referāļus. It kā izskatījās cerīgi un domāju, ka vismaz šie 12 referāļi, kādu laiku būs aktīvi. Bet biju kļūdijies, jo pēc kādām 15 dienām, šiem referāļiem vidējais apskatāmo referāļu daudzums bija 1.3 un zemāk. Katrā ziņā biju atkal iegrābies un bija sajūta, ka kāds no iekšienes manipulē ar šiem īres referāļiem, lai nebūtu iespēja nopelnīt.

Secinājums ir viens, ka ja esi parasts lietotājs, tad nav izdevīgi neobux īres referāļi. Taču, ja esi golden lietotājs, tad stāsts varētu būt pavisam cits. Jo tad referāļi nes divreiz lielāku peļņu un ar vidējo apskates reklāmas daudzumu 1.5 varētu būt tīri normāli. Par neobux piesaistitajiem referāļiem ir pavisam cits stāsts, tur sūdzību nav. Šie referāļi ir pietiekami aktīvi un nekadas dīvainības nav manītas. Aktīvos neobux piesaistītos referāļus ir arī iespēja pārdot, ja tas ir aktīvs vismaz 30 dienas un vidējais apskatāmo reklāmu daudzums ir vismaz divi.
Kopumā ar neobux es esmu nopelnījis un izmaksas es saņemu regulāri, pēc pieprasījuma. Takā tajā ziņā arī viss ir kārtībā.
 
Forum » Peļņa » Dalies savā pieredzē » Mana pieredze ar neobux referāļu īri. (Mana pieredze ar neobux referāļu īri.)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: